Z-Water framtidens rengöringsmedel

Z-WATER: Framtidens rengöringsmedel

I dag ställs det högre krav än någonsin på både näringsliv och offentlig verksamhet att minska sin negativa påverkan på hälsa, miljö och klimat. Många arbetar av den anledningen mot FN:s globala mål Agenda 2030. Samtidigt är det ofta viktigt att hålla nere kostnaderna.

Z-Water uppfyller samtliga dessa krav. Det är ett högeffektivt joniserat alkaliskt vatten som fungerar för städ, tvätt, disk och som är snällt mot människor, skonsamt mot naturen och som har en mindre klimatpåverkan än traditionella tvätt- och rengöringsmedel. Z-Water innehåller inga miljögifter och avger heller inga hälsofarliga sprayångor. Det går dessutom att sänka kostnaderna avsevärt i en verksamhet genom egen produktion med en Z-Water Generator. Något också som gör det till ett klimatsmart val.

Förbluffande nog består Z-Water till mer än 99 procent av vatten, men produkten har ändå en mycket kraftfull och snabbverkande rengörande effekt tack vare en patenterad framställningsprocess. Därför kallar vi gärna Z-Water för framtidens rengöringsmedel.

Z-Water är Svanenmärkt

Z-Water är godkänd som Svanenmärkt produkt, vilket går helt i linje med PT Professionals mål att alltid sträva efter att erbjuda lösningar som minskar negativ påverkan på klimat och miljö.